Socijalna medicina i informatika

Written by Slavica on . Posted in sekcije

Predsednik Sekcije Socijalne medicine i medicinske informatike UMSTPZZS- Danijela Kuljanin

Potpredsednik Sekcije Socijalne medicine i medicinske informatike  UMSTPZZS- Vladimir Glišović

Predsednik Sekcije, DANIJELA KULJANIN:

Rođena u Subotici 1977. godine.
Diplomirala na Višoj medicinskoj školi u Beogradu - Zemun 2003. godine.
Prvo radno mesto 2000. godine u Kliničkom Centru Srbije; Institutu za psihijatriju, a od 2006. zaposlena u Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd , Centru za analizu ,planiranje i organizaciju zdravstvene zaštite i telefonskom savetovalištu „Halo beba“
U toku svog staža, usavršava se i kontinuirano napreduje.

Učesnik i predavač na mnogobrojnim stručnim sastancima, skupovima, simpozijumima i autor više naučno istraživačkih radova iz oblasti zdravstvene nege.Učesnik u mnogim workshoop-ovima, cuntry prezentacijama sa domaćim i međunarodnim učešćem.

Podpredsednik Sekcije, VLADIMIR GLIŠOVIĆ:

Rođen u Čačku 1983. godine.

Diplomirao na Višoj medicinskoj školi u Beogradu na Odseku viših medicinskih sestara-tehničara 2005.godine. Stekao strukovno obrazovanje na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija 2010.godine. Student  je specijalističkih strukovnih studija sestrinstva – oblast javno zdravlje. Saradnik u nastavi Visoke zdravstvene škole strukovnih studija na odseku strukovnih medicinskih sestara-babica. Zaposlen je u Gradskom zavodu za javno zdravlje u Beogradu u Centru za promociju zdravlja i telefonskom savetovalištu Halo beba.